Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: Hanheng
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 10 Million-50 Million
Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Co. van de Jiangsu hanheng wordt medisch die technologie, Ltd, in 2018 wordt opgericht, gevestigd in de mooie historische stad van changzhou, jiangsuprovincie. Met het doel van „technische innovatie, integriteit, efficiency en win-win samenwerking“, omvatten onze hoofdproducten beschikbare bemonsteringszwabber, beschikbare gynaecologische schraper, beschikbare bemonsteringsdoos, beschikbare katoenen zwabber, beschikbare cervicale monstertrekker en beschikbare steriele bemonsteringsborstel.

 

Specialiseert Medisch Techology Co. van Jiangsuhanheng zich, Ltd in de productie van beschikbare medische bemonsteringsborstel en zwabbers, zoals Beschikbare Cervicale Bemonsteringsborstel, Vaginal Speculum, viruszwabbers, cervicale zwabbers, keelzwabbers, neuszwabbers, mondelinge zwabbers en andere producten, en ontwikkelt en veroorzaakt onafhankelijk het industriële schoonmaken en schoonmakende producten: zoals zebra, houdt maimara en van Allerlei het schoonmaken van kaarten, die wielen schoonmaken, die pennen op de LISS-printer schoonmaken, die doek schoonmaken, afveegt stokken en het stofvrije document wordt gebruikt in liquide crystale displays en digitale producten. De producten zijn wijd betrokken bij medisch, elektronisch, optisch, computer, digitale instrumenten en het dagelijkse leven.

Geschiedenis

Werd Medisch de Technologieco. van Jiangsuhanheng, Ltd opgericht in 2018, gelegen in Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie, een mooie historische stad in het zuiden van de Yangtze-Rivier. Het bedrijf neemt „technische innovatie, eerlijkheid en efficiency, win-win samenwerking“ als zijn principe. De belangrijkste producten zijn beschikbare bemonsteringszwabbers, beschikbare gynaecologische schrapers, beschikbare bemonsteringsdozen, beschikbare katoenen stokken, beschikbare cervicale monstertrekkers en beschikbare steriele bemonsteringsborstels. Het bedrijf is een moderne onderneming die R&D, ontwerp, productie en de verkoopdienst integreert.

 

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van medische verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

 

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

 

 

 

Dienst

Het bedrijf heeft momenteel 92 volledig-automatische het borstelen machines, 22 injectie het vormen machines, 2 extruders, 7 het bijeenkomen productielijnen, sterke productiecapaciteit, grote dagelijkse output, kan aan de behoeften van verschillende soorten klanten voldoen

 

Wij zijn altijd klant-gecentreerd, innovatief, voortreffelijkheid, in het enorme unieke overzees van Handel, aanhangen uitstekende kwaliteit, preferentiële prijzen om u de perfecte dienst aan te bieden.

 

Veroorzaakt hoofdzakelijk allerlei make-uptoebehoren, beschikbare gynaecologische medische verbruiksgoederen, beschikbare mondelinge sanitaire waren, allerlei etc. verschillende borstels.

 

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

 

China Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied, over de hele wereld klanten van bezoeken onze website, en meedelen ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

 

 

  • Bedrijf Details
  • Inleiding
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
Contacten
Contacten: Jimmy
Tel.: 86-13815985972
Fax: 86-0519-85559288
Contact
Mail ons